MENU
Advertentie
Advertentie
bijeenkomsten
elearnings
in-company
zoeken
zoeken
op kaart
uitgebreide zoekopties
accreditaties:

Ruim 2.000 actuele nascholingen voor Huisartsen!

Bij ANVH vindt u werkelijk 'Alle Nascholingen Voor Huisartsen'. Op anvh.nl vindt u niet alleen alle nascholingen die voor huisartsen geaccrediteerd zijn in één duidelijk overzicht maar ANVH biedt ook gedetailleerde informatie en uitgebreide zoekopties bij alle nascholingen.

Om gebruik te kunnen maken van de ANVH-website is een lidmaatschap niet nodig maar een gratis account kan wel heel praktisch zijn! Het is dan bijvoorbeeld ook mogelijk om voorkeuren op te slaan, kunt u vooraf onder meer een regio en specifieke onderwerpen selecteren zodat u altijd direct toegang hebt tot een voor u relevant overzicht en ziet u altijd de voor u persoonlijk geldende tarieven bij organisaties waar u bij bent aangesloten. Een account aanmaken kost slechts een minuutje en kan hier.

Kent u een nascholing die nog niet is opgenomen? Laat het ons weten en we passen het direct aan! Ook andere suggesties of vragen horen we graag. Alle reacties zijn welkom! Stuur een berichtje naar gwen.waldman@anvh.nl of klik op de 'Suggesties' knop aan de rechterzijde van deze pagina.

Nascholingen op de kaart weergeven

Bij ANVH kunnen de nascholingen ook op de kaart worden bekeken. Klik hier of op het plaatje rechts om Alle Nascholingen Voor Huisartsen op de kaart te bekijken.

Bij 'Zoeken' kunt u aangeven over welke periode u de nascholingen op locatie (in Nederland) wilt weergeven. Klik daarna opnieuw op 'op kaart' en zoom in op het gebied van uw keuze. Hebt u interesse in nascholingen in het buitenland? Klik op de 'Wereld kaart' knop om het aanbod over de grens te zien!

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!