MENU
Advertentie
Advertentie
bijeenkomsten
elearnings
in-company
zoeken
zoeken
op kaart
uitgebreide zoekopties
accreditaties:

Nu nóg meer nascholingen voor medische beroepsgroepen

Sinds kort is er een nieuwe website met Alle Nascholingen Voor PraktijkOndersteuners. De ANVPO-website biedt een compleet en uitgebreid overzicht voor bijvoorbeeld de POH-GGZ en de POH-Somatiek.

Speciaal voor uw Doktersassistent(en) bestaat nu tevens de ANVDA-website waar ook Alle Nascholingen Voor DoktersAssistenten op te vinden zijn.

Lees meer...

Gratis advertenties voor non-profit organisaties*

Organisaties die zich belangeloos inzetten op het gebied van deskundigheidsbevordering verdienen alle mogelijke support. Daarom biedt ANVH deze organisaties de mogelijkheid om hun nascholingen extra onder de aandacht te brengen zonder dat daar kosten aan verbonden zijn.

Meer dan de helft van de advertentieruimte op ANVH (en al haar zustersites) is gereserveerd voor deze gesponsorde banners.

* Op de vervolgpagina leest u hoe dit werkt.

Lees meer...

Ruim 2.000 actuele nascholingen voor Huisartsen!

Bij ANVH vindt u werkelijk 'Alle Nascholingen Voor Huisartsen'. Op anvh.nl vindt u niet alleen alle nascholingen die voor huisartsen geaccrediteerd zijn in één duidelijk overzicht maar ANVH biedt ook de meest gedetailleerde informatie en uitgebreide zoekopties bij alle nascholingen.

Lees meer...

Nascholingen op de kaart weergeven

Bij ANVH kunnen de nascholingen ook op de kaart worden bekeken. Klik hier of op het plaatje rechts om Alle Nascholingen Voor Huisartsen op de kaart te bekijken.

Bij 'Zoeken' kunt u aangeven over welke periode u de nascholingen op locatie (in Nederland) wilt weergeven. Klik daarna opnieuw op 'op kaart' en zoom in op het gebied van uw keuze. Hebt u interesse in nascholingen in het buitenland? Klik op de 'Wereld kaart' knop om het aanbod over de grens te zien!

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!