MENU
Advertentie
Advertentie

Nog meer nascholingen voor medische beroepsgroepen

Sinds kort is er ook een website met Alle Nascholingen Voor PraktijkOndersteuners. De ANVPO-website biedt een compleet en uitgebreid overzicht voor bijvoorbeeld de POH-GGZ en de POH-Somatiek. Speciaal voor Doktersassistenten bestaat ook nu de ANVDA-website waarop Alle Nascholingen Voor DoktersAssistenten te vinden zijn.

Deze websites worden toegevoegd aan de websites die al enige tijd in de lucht zijn zoals: ANVAH voor Aspirant Huisartsen, ANVAVG voor Artsen voor Verstandelijk Gehandicapten, en ANVSO voor Specialisten Ouderengeneeskunde.

Eind juni zal ook een website beschikbaar komen waar Alle Nascholingen voor Apotheken te vinden zullen zijn. Niet alleen biedt deze website alle nascholingen voor Openbaar Apothekers en ApothekersAssistenten op een overzichtelijke manier maar hier worden ook alle gespecialiseerde nascholingen voor Ziekenhuis Apothekers ondergebracht. Uiteraard is het eenvoudig om in het aanbod precies te selecteren wat van toepassing is en/of interessant kan zijn.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!